Junior dykning

Juniordykning

Flere medlemmer i Aquarius har børn i alderen 8-14 år, og derfor har vi gennem de sidst par år arrangeret forskellige aktiviteter vedrørende dykning med børn. Det giver os nogle gode og sjove oplevelser sammen med vores unger, og det forbereder dem til at tage et dykkercertifikat, når de bliver gamle nok, dvs. fra de er 15 år.

Vores junioraktiviteter foregår med fuldt dykkerudstyr men er baseret på træning og leg, dvs. der er ikke tale om egentlig undervisning med henblik på udstedelse af et dykkercertifikat.

Vi følger Dansk Sportsdykker Forbunds træningsprogram for apparatdykning for børn og juniorer, men tilpasser det den gruppe børn, der ønsker at dykke.

I vintersæsonen tager vi ungerne med i svømmehalen ca. hver anden uge og laver forskellige øvelser iført dykkerudstyr – og så bruger vi en masse tid på leg med forskellige remedier under vandet, og den vej rundt giver ungerne en god vandføling.

I sommersæsonen laver vi nogle ture til stranden, hvor de sammen med en juniortræner får lov til at prøve stranddykning med en maks. dybde på 3-4 meter.

Junioraktiviteterne er baseret på at mindst én af forældrene også dykker aktivt og er med i vandet.

Vil du vide mere om juniordykning i Aquarius, er du meget velkommen til at tage kontakt.