Uddannelse

Uddannelser og kurser

Hvis du ikke allerede har et CMAS- eller lignende dykkercertifikat, kan du erhverve dig et ved at følge vores uddannelse. Er du i besiddelse af et dykkercertifikat fra en anden organisation (SDI/TDI, IANTD, SSI, NAUI, NASE, BSAC, eller PADI) kan det være du kan supplere med et af klubbens kurser.

Aktuelle Kurser i 2019

Nedenstående er en oversigt over de kurser vi indtil videre har planlagt til afholdelse i løbet af 2019 i Aquarius. Finder du ikke et kursus der passer dig så kontakt os eventuelt for at høre hvornår det næste kursus kommer.

  • Videregående sportsdykning: CMAS 2* (Forår 2019)
  • Bådfører kursus i løbet af 2019

Videgående sportsdykning CMAS 2** foråret 2019

Vi starter CMAS 2*-kursus til foråret, og alle interesserede er velkomne på vores introaften tirsdag d. 26. februar
kl. 19.30 i klubhuset på Carl Nielsens Allé 11. Hvis du har nogen spørgsmål skal du bare tage fat i os på kontakt@aquarius-dyk.dk. Vi glæder os til at se dig.

 

Uddannelsesmuligheder i Aquarius

I dykkerklubben Aquarius udbyder vi en lang række kurser. Vi udbyder ikke dem alle hvert år men efter behov og tid hos instruktørerne. Vi har kurser lige fra begynderniveau til teknisk dykning hvor der dykkes med flere forskellige gasblandinger på dykket. Derudover har vi kurser i katagorien: "Dykkerlogistik" dvs. alle de praktiske ting der skal til for at få en god dykkertur til at glide. Her er det specielt vores bådførerkursus og dykkerlederkursus hører hjemme. Leder man efter et kursus vi ikke udbyder så henviser vi gerne til kurser ude i byen. Dette gælder især f.eks. Trimix og huledykkerkurser. Vi har en del medlemmer, der har gennemgået disse kurser, men vi udbyder dem ikke selv.

Læs mere om vores kurser her:

For alle kurser gælder det, at man skal være medlem af klubben for at kunne deltage.

Du kan dfownloade vores uddannelses/infobruchurer her